Lantmännen direkt

lantmännen direkt

Sedan hösten är allt vetemjöl från Kungsörnen framtaget med Lantmännens odlingskoncept Klimat & Natur. Resultatet är cirka 20% lägre klimatpåverkan jämfört med genomsnittlig svensk veteproduktion. Baka mjölvänligt. Allt detta och mycket mer säljer vi till såväl bagerier och restauranger som direkt till din matbutik. upptäck själv hur smidigt det är att exempelvis beställa varor och använda våra spannmålstjänster. Inte registrerad användare? våra nättjänster Allt som behövs är ett kund- eller medlemsnummer hos oss och en dator med Internetuppkoppling förstås! Tjänsten är gratis och du ansluter dig enkelt direkt här på hemsidan. Här hittar du alla kontaktuppgifter till Lantmännen och våra olika divisioner: Maskin, Livsmedel, Energi och Lantbruk.Välkommen in!

Lantmännen direkt - agerade

Lantbruksdivisionen är vår kärnverksamhet som erbjuder produkter och tjänster för ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk. Via våra nättjänster kan du som lantbrukskund handla, utföra ärenden och få information från oss på Lantmännen Lantbruk - dygnet runt alla dagar i veckan. Lantmännen Lantbruk utvecklar och erbjuder produkter och tjänster, för växtodling, spannmåls- och animalieproduktion, som bidrar till att skapa ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk. Lantmännens styrelse består enligt stadgarna av minst 7 och högst 13 föreningstämmovalda medlemmar, den verkställande direktören, chefsjuristen och tre personalrepresentanter. Bra mat från Lantmännen Av råvarorna vi köper in tillverkar och säljer vi bland annat bröd, mjöl, pasta och pannkakor. Här finns Lantmännens tidsskrifter Grodden och Tidskriften C samt ekonomiska rapporter att ladda ned och lantmännen direkt. Syftet med Lantmännens pensionsstiftelse är att trygga utfästelser om pension rösebäcken Lantmännen har lämnat till sina anställda. Lantmännen ägs gemensamt av 25 svenska lantbrukare, har 10 anställda, verksamhet i ett tal länder och omsätter 40 miljarder kronor. Vi har daglig och nära kontakt med hästägare och matvanekollen produkter säljs i ca alltele privat länder. Extra trygghet med våra tjänster Vi erbjuder också tilläggstjänsterna torkavtal och spannmålsförskott som en extra möjlighet och trygghet. Maskin Division Maskin importerar, marknadsför och säljer lantbruks- och anläggningsmaskiner i Skandinavien tunnelbana stockholm karta Baltikum. lantmännen direkt

Lantmännen direkt - Advance

Om Lantmännen Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Syftet med Lantmännens pensionsstiftelse är att trygga utfästelser om pension som Lantmännen har lämnat till sina anställda. Den svenska lantbruksrörelsen har en lång tradition av kooperativ samverkan. Lantmännen Lantbruk Lantmännen Lantbruk utvecklar och erbjuder produkter och tjänster, för växtodling, spannmåls- och animalieproduktion, som bidrar till att skapa ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk. Ansöka om kundnummer Göra beställningar eller få information om Lantmännen Lantbruks produkter och tjänster Fråga om en leverans, faktura eller göra en reklamation Beställa gårdshämtning av spannmål samt teckna spannmålskontrakt Få hjälp med nättjänster, Mina sidor Telefon: Livsmedelsdivisionen utvecklar, förädlar och marknadsför Lantmännens livsmedelsprodukter och måltidskoncept. Mer om Lantmännens organisation.

0 reaktioner på ”Lantmännen direkt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *