Holmsund

holmsund

Välkommen till Holmsund — Skepp ohoj! Tack vare läget vid havet och Umeälvens delta har Holmsund med sin hamn och sitt sågverk vuxit fram. Här lassas och lossas last från när och fjärran samtidigt som segelbåten stuvas och familjen gör sig redo för en dag på havet. Barn på farligt spår i Holmsund. Holmsund/Obbola. Ett stillastående tåg blockerade den obevakade övergången i Holmsund. Då Kontakt - Holmsund/Obbola. Profilbild. Välkommen till Holmsund-Obbola kabel tv:s ekonomiska förenings hemsida. Här kan du läsa om erbjudanden, priser och den senaste informationen beträffande kabel-tv och internet i vårt nät. På flikarna till vänster kan du hitta all information, det mest intressanta just nu är att vi har sänkt priserna på de flesta.

Holmsund Video

Space-Saving Ideas with a Sofa Bed – IKEA Home Tour I en undersökning av Sveriges golfbanor blev denna golfbana rankad fyra i landet. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd vårdguiden trangia gasolbrännare som referens. Ib man Djupvik och Holmsund brunnit ned reglerades bebyggelsen i Djupvik på initiativ av Lövö byamän och fick tätortskaraktär. En dag på stranden i Ljumviken. Västerbacken med museum, karnaubavax arbetarbostäder och kyrka.

Holmsund - vill koll

En oväntad kyrkovaktmästare Orten glömmer inte arbetets plikt En ensam eka Skidbacke i sommarskrud Utsiktstornet på Omberget Vraket Holmen Ett fastfartyg i hamnen Minnessten på kolerakyrkogården Utsikt över Holmsund. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Bland annat biografer, klädaffärer, mataffärer, kaféer och restauranger, kiosker, bokhandel, järnhandel, tygaffär, specerihandel, frisörer, blomsteraffärer, cykelaffär. I kyrkligt hänseende har Holmsund före hört till Umeå landsförsamling , därefter till Holmsunds församling. Det finns planer på att ett helt nytt bostadsområde ska byggas i Holmsund, Skärgårdsstaden. Järnvägen till Umeå invigdes Här kan du njuta av utsikten eller ta en tur utför på vintern.

0 reaktioner på ”Holmsund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *