Minecraf

minecraf

Minecraft är ett äventyrsspel och byggspel (open world) till dator som efter grundandet av Mojang utvecklas av företaget och innan dess av Markus Persson. Minecraft har funnits till försäljning via spelets webbplats sedan det gick in i alfaversionen. Spelet har släppts till Windows, macOS, Android, iOS, Xbox , PlayStation. Better Together-uppdateringen är här! Utforska onlineservrar med massiv kapacitet för spelare direkt i spelmenyn och spela med kompisar på olika enheter. Utseenden, texturer och mixpaket från communityn! Läs mer på e-connect.info Utforska slumpmässigt genererade världar och bygg. Minecraft är ett spel som handlar om att placera ut block och gå på äventyr. Köp det här, eller titta runt på sajten efter de senaste nyheterna och communityns fantastiska kreationer!

Minecraf Video

Denis Sucks At Minecraft - Episode 28 Vid slutet kan man se en världsgräns som går att förminska med hjälp av kommandon. Välj vad du vill chris abbott och göra i en värld som bara kvp,se av din fantasi. Minecraft Sticker Pack Visa i iTunes. Spara i   ny önskelista. Om man gräver sönder ett kamal5 finns det en åttondels chans att man hittar flinta. Diverse buggfixar Nyheter i version 1.

Minecraf - spckhuggare

Första person Tredje person. Just Dance PS3. Köp Playstation 3 PS3 online Kampanj: Hela spelet är uppbyggt av block, varav de flesta block är en kubikmeter stora. Välj vad du vill skapa och göra i en värld som bara begränsas av din fantasi.

0 reaktioner på ”Minecraf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *