Färjestads bk

färjestads bk

Välkommen till Färjestad BK. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. Välkommen in! Färjestad BK - SHL - hockey team page with roster, stats, transactions at e-connect.info Färjestads BK på e-connect.info Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av Färjestads BK. Här finner du spelschema, matchrapporter, artiklar och information om alla klubbar och spelare.

Färjestads bk - det lter

Otroligt stor skillnad i attityd, inställning och tävlingsvilja. I och med denna förlust ligger vi nu på en andra plats bakom just Brynäs. Nu blir det till att träna på i 2 veckor innan vi tar julledigt för att sen samlas innan nyår och ladda om för Allsvenskan. Våren lades ishockeyverksamheten i föreningen ner på grund av bristande ekonomi och för litet intresse för sporten. Bra med publik , intro och lördagskväll.

Färjestads bk Video

Färjestads BK

Färjestads bk -

Tyvärr har vi ingen utdelning på våra chanser idag och Rögle gör i öppen kasse. Vi har ett brett utbud av lokaler som kan anpassas efter era önskemål. Dock är Valbo farliga med sina kontringar och har sina chanser. Klubben gick till slutspel 20 år i rad — , en svit som kom att brytas genom förlust mot Brynäs i play-in med 1—2 i matcher. Lika inför sista, men redan efter 3 min in i tredje får Oscar Lawner en chans som han förvaltar väl och sätter matchavgörande Vilken kväll det blev! Vi har alltid radarn på för att fånga upp intressanta spelare. färjestads bk

0 reaktioner på ”Färjestads bk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *